Livet på landet

En produktiv dag i solen

Publicerad 2014-05-17 20:04:09 i Allmänt,

Har hunnit med en hel del denna underbara, soliga dag. Vi har varit på vårfest på skolan, handlat present och grejer till att sy babynestet. Rensat rabatter, fixat i växthuset, planterat om plantorna och badat hundarna. Skjutsat och hämtat på kalas, hälsat en snabbis på släktingar och grillat.
Har även blivit en del slappande i solstolen då jag behöver vila mellan varven. Hjälps man åt och vilar lite(ofta) så går det faktiskt att få en hel del gjort trots att man inte är på topp.

Nu känns det som jag skulle kunna somna på direkten men det är ju faktiskt lördag så några timmar till måste jag hålla ut. Det var så varmt i sovrummet i natt så jag har legat och vridit och vänt mig större delen av natten och har inte fått många timmars sömn. Det blev inte ens svalt fast jag öppnade fönstret på vid gavel. Det måste ha varit riktigt varmt ute hela natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela