Livet på landet

Superhjältetest resultat:

Publicerad 2010-07-15 15:35:03 i Allmänt,

Du är Stålmannen

Stålmannen
66%
Hulken
61%
Kattkvinnan
52%
Wolverine
48%
Hellboy
48%
Fantomen
48%
Spindelmannen
42%
Robin
39%
Batman
35%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Tur i kärlek=)

Publicerad 2010-07-15 15:00:22 i Allmänt,

Kärlekstest resultat:

Kärlekstestet visar efter en helt godtyckligt utformad matematisk process på följande resultat


JEANETTE VON WACHENFELDTANDREAS EDLUND

91 %

Ett förhållande mellan JEANETTE VON WACHENFELDT och ANDREAS EDLUND kan bli hur bra som helst! Go for it!

Loppisfynd

Publicerad 2010-07-10 13:56:02 i Allmänt,

Idag har jag o Yasminet varit på loppis i Storhaga o fyndat lite grejer.
Det blev en hylla i gammal stil som man hänger upp på väggen o matchande tidningsställ o ram till det plus en vas. Gick länge o funderade om jag skulle köpa det eller inte. Jag fastnade för dem på en gång men visste inte rikitgt vart jag skulle ha dem men efter att ha gått en runda o de fortfarande fanns kvar så slog jag till. Synd bara att bordet i samma stil hade hunnit bli sålt, men så går det när man är velig;-)

Fick dessutom höra att några vänner hade haft en divansoffa som de sålt för 400kr, attans att jag inte hann före. Jag är ju ute efter en sån=(

Efter loppis var vi in på köpingen o handlade färg så nu ska taket i vardagsrummet målas samt de fönster som vi inte hann med att måla förra året. Det värsta är att alla omålade fönster är på övervåningen o jag är grymt höjdrädd, får svindel bara jag står på en trappstege. Ska försöka att plocka ner fönstren så jag kan hålla till i trygghet nere på marken när jag målar men jag måste ändå klättra upp när jag ska måla fönsterfodren...
Känns som det är mitt ansvar att fixa fönstren eftersom älskling har fullt upp med renoveringen. Jag känner mig så onyttig när jag inte kan hjälpa till men snickring är inte min starka sida. Tur att han har pappa som hjälper honom.

Mitt jobb kommer sen när vi ska måla o lägga golvet, för det kan jag=)

Lokalsinne, vad är det?

Publicerad 2010-07-09 21:04:09 i Allmänt,

Fick mig ett riktigt gott skratt nu ikväll.

Två små tonårsflickor, nämner inga namn;-), skulle gå till Ede o bada. Pappan hade ritat en karta för att de skulle hitta. Efter några timmar kommer de fram....till Dollarstore=D. Där fick jag åka o hämta dem=D
Frågade dem hur de tänkte när de går åt helt fel håll, jag menar jag har dåligt lokalsinne men jag vet ändå att Ede ligger åt ena hållet o Ljusdal åt motsatta, de skyllde på den dåligt ritade kartan...vilket iofs var sant men ändå.

Sötnosar<3

Duktiga

Publicerad 2010-07-08 09:25:00 i Allmänt,

Igår var vi riktigt duktiga jag o älsklingen, om jag får skryta lite;-)

Vi var ute o kastade in ved till klockan elva igår kväll. Svettigt men faktiskt ganska kul när man är två.
Nu är all ved inne så nu är det klart! Känns skönt att kunna stryka det från "att göra" listan, den är ju rätt så lång vill jag mena.

Nu ska vi försöka lägga i en ny växel o få golvet klart. Pappa har semester nästa vecka så då kan han o Andreas få lite gjort under dagarna.

Sen ska ju pannrummet också byggas. Skulle inte förvåna mig om det blir skitväder när man ska börjar med det bara för att det har varit finväder när vi har byggt inne.

Ge mig semester nu!!!

Publicerad 2010-07-07 15:42:18 i Allmänt,

Det var inge kul att åka iväg o jobba vid halv elva imorse o veta att man måste sitta instängd till klockan 19 ikväll=(
Det blir extra jobbigt när det är finväder ute o man måste lämna Yasmine o Andreas, som har semester o får vara hemma o njuta hela dagen.
Appropå Yasmine som kom hon in o väckte mig med smultron på säng imorse=) Hon hade varit ut o plockat smultron som jag fick<3

Är så less på o jobba nu o vill bara gå på semester NUUU!!! Har den här veckan o nästa vecka kvar o jobba sen får jag äntligen vara ledig i 6 underbara veckor!

Känner mig rastlös o vill hitta på nåt, gå ut o äta eller åka iväg o göra nånting roligt. Det känns som att man bara jobbar o jobbar hela tiden o aldrig unnar sig själv nånting.

Vi har ju fullt upp med renoveringen också men det går rätt så trögt för tillfället, det har varit så varmt på sistone så man orkar inte vara inne o hålla på.
Jag hoppa iaf att vi hinner få klart golvet tills sista juli när vi ska ha 30års festen...

Var förresten till en granne igår o såg att de hade lika golv som vi ska lägga o det var jättefint så det känns skönt=) Det är alltid så svårt att se hur det färdiga resultatet kommer att bli när man bara har en liten bit att gå efter. 
Vi har bestämt oss för att vi ska lägga klinker under kaminen istället för att lägga tillbaka den fula plåten som låg där tidigare. Det kommer bli mycket bättre dessutom så har vi grått klinker kvar sen vi renoverade badrummet så det blir så gott som gratis=)

Längtar tills det blir klart så man kan möblera o piffa=) Har köpt nya gardiner som ska hängas upp o tänkte även handla ny matta o lite kuddar=)

Mosterskalbaggarna invaderar

Publicerad 2010-07-06 13:27:15 i Allmänt,

Gud vad jag längtar till semester! Jag har den här veckan o en vecka till kvar o jobba men det känns som det är lååångt dit. Hoppas nästa vecka blir roligare när Frida kommer hit o förgyller min tillvaro=)

Tidigt i morse, strax efter tre tiden, blev jag väckt av Andreas för vi hade en moster skalbagge i vårt sovrum.

Först trodde jag att han pratade i sömnen när han pratade om att katten kom o jagade en jättstor kuse som lät som ett flygplan o hade kraschat rakt in i sovrumsfönstret?!?
Men när han inte gav sig så måsta jag kolla o då såg jag att kattungen höll på o leka med den största skalbagge jag någonsin sett!!!!

Andreas vägrade att gå i närheten av den så det var bara för mig att leta fram första bästa tillhygge att slå ihjäl den med. Satt där halvt vaken, halvt sovande o funderade vad man skulle kunna använda för att mosa en skalbagge i format som en råtta?!?
Att ta en papperstuss o mosa den med kändes liksom uteslutet....så istället fick jag offra en av mina böcker=(
Jag slängde den över mosterskalbaggen o hoppade på den, fy vilken äckligt knastrande ljud det blev, jäck!
Sen låg det mosade skalbagge över halva sovrumsgolvet men vad gör man inte för att få lägga sig o sova igen.

Undra vem som är kärringen hemma hos oss=D

Äckelvarmt

Publicerad 2010-07-05 09:07:34 i Allmänt,

Jäklar vad varmt det har varit i natt! Det har varit alldeles för varmt hela helgen men i går kväll o i natt har det varit helt olidligt.

Det har inte blivit många timmars sömn i natt. Vi öppnade båda fönstren i sovrummet för att försöka få korsdrag o få in lite luft men det var helt vindstilla o det enda det resulterade i var att vi fick in massor av mygg. Jag är helt prickig på benen, har minst 20 myggbett på varje ben=(

Jag hatar verkligen när det är så här varmt. Det är mysigt med sommar o sol men det får inte bli för varmt. Man orkar inte göra nånting o man blir på dåligt humör.

Måndag, lite sömn, varmt o myggigt....vilken bra dag det här kommer att bli...

Inte riktigt nöjd...

Publicerad 2010-07-01 08:58:02 i Allmänt,

Igår var jag o hämtade ut min nya mobil.
Blev lite besviken, jag hade förväntat mig mer av den=(

Jag ville ha en mobil med bra kamera så jag slipper släpa med mig systemkameran så fort man ska knäppa kort.
När jag läste recensioner om mobilen så stod det att det blev bra bilder, det var därför jag köpte den. Men bilderna blir inte alls specielt bra o det går inte ens att zooma med den!

Sen är det ju lite ovant med Ericsson o deras menyer, jag har aldrig tyckt om att skriva SMS på Ericsson telefoner heller.
Jag låter riktigt negativ hör jag men jag blev så besviken, jag hade så stora förväntningar=(

Jag ska ge den några dagar annars ska jag ev sälja den till brorsan o köpa en annan mobil istället.

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela