Livet på landet

Hemmaträning

Publicerad 2013-05-16 22:46:59 i

Idag blev det ingen träning då Andreas jobbade över. Istället tog vi en promenad/joggingtur. Det var helt perfekt ut-och-gå väder, soligt och fint men ändå frisk härlig luft. Det är så fint ute nu när allt börjar växa och bli grönt.

När vi kom tillbaks så började vi att lägga om stengången till altanen. Vi har rivit bort allt så vi kan börja om på nytt. Grävt ur, kärrat sand och jämnat till. Det blev styrketräning även fast jag inte var på gymmet:-)
Imorgon är det dags att lägga ut stenplattorna igen.
Andreas har dessutom satt brädor nertill på altanen på två sidor så snart är allt klart. Vi ska till brädgården och kolla ut vad vi ska använda som hyllor till "köksdelen" bara. Sen ska det målas men det kan vi inte göra förens nästa vår.

Det är så skönt nu när kvällarna är varma och ljusa så man kan vara ute och dona på lite längre. Har man ett stillasittande, stressigt jobb så är det guld värt att kunna vara ute och få friskluft och röra på sig så mycket som möjligt. Det piggar upp efter en slitig dag och man får ny energi:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela