Livet på landet

Kalas

Publicerad 2013-06-12 07:01:15 i Allmänt,

Efter jobbet igår åkte vi och grattade min fina mamma som fyllde år. Det bjöds på smörgåstårta och fika och jag som inte är van att äta sånt fick så klart jätteont i magen, men gott var det iaf.

När vi kom hem var jag helt slut och somnade en timme på soffan. Det är inte nåt som hör till vanligheterna och jag hatar när det händer för när jag vaknar mår jag så dåligt. Det känns som jag är bakis:-( Dessutom får jag så dåligt samvete för allt jag borde ha gjort istället för att ligga och sova, men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Jag kände mig helt tömd på energi.
Det var en superstressig dag på jobbet igår då det var några borta plus att vi har en ny i gruppen. Idag tänker jag ta det i min vanliga takt oavsett om vi har mycket att göra eller inte. Jag tänker inte offra min fritid för att de inte ger oss de resurser vi behöver på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela