Livet på landet

Jul. 16, 2013

Publicerad 2013-07-16 23:45:21 i Allmänt,

Idag var det hästens dag i Färila så jag och Yasmine åkte dit och tittade.


Det var massor med duktiga hästar och ryttare och de hade alla möjliga uppvisningar bla western ridning, riddarspel, frihets dressyr och kyr.
Frihets dressyren var helt otrolig! Vilket samspel tjejen och hästen hade. Hon red utan sadel eller träns, hästen hade bara ett rep runt halsen, och gjorde massa konster som är svåra även med all utrustning. Hon fick hästen att gå uppför en trappa av lastpallar och rygga nerför.


De hade lagt ut en filt som hon satte sig på och sen kallade hon dit hästen som lade sig bredvid henne. Sen tog hon fram kuddar och täcke och de bäddade ner sig där på filten.




Grymt imponerande var det att se.

Riddarspelen var också roligt att titta på och en av riddarna hade en otroligt vacker häst med lång fin man.




Efter det var vi in på köpingen och Yasmine köpte en Adidas väska och en röd och vit prickig sadel till sin cykel. Nu ikväll har vi plockat isär hennes gamla kärringsnurra och slipat, putsat och målat så nu har den bytt färg från röd till svart. Imorgon ska den sättas ihop och Yasmine är nyfiken och förväntansfull för hur den kommer att se ut. Det kommer bli en helt ny cool cykel :-)

Vi tog även en cykel/joggingrunda och idag kändes det så jäkla bra att springa. Jag riktigt flög fram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela