Livet på landet

Nyårsdagen

Publicerad 2011-01-01 13:29:34 i Allmänt,

Idag har vi en dag helt utan måsten, vi ska bara vara och ta det lugnt. Kanske blir det en tur på skotern i det sköna vädret, vi får se.

Gårdagen var riktigt lyckad. Maten blev god och sällskapet var trevligt och glatt. Vi spelade spel, pratade, lyssnade på musik och hade det mysigt. Tyckte lillebrors tjej som är från Norge gjorde det riktigt bra när vi spelade sällskapsspel. Vissa saker förstod hon inte riktigt men hon kämpade på iaf.
Robin hade med sig sitt Wij spel och jag har bowlat och spelat baseball så jag har ont i armen idag=)

Tolvslaget skålade vi in ute på bron. Vi såg nåt fyrverkeri långt borta men annars smällde det mest och lös upp på himmeln. Vi smäller inga raketer själva eftersom Freja är så skotträdd. Tror inte det var nån här i byn som smällde nå raketer, de flesta har djur och det är onödigt att stressa upp dem i onödan.

Yasmine somnade på soffan ungefär en timme innan tolvslaget så hon hann inte med att fira in det nya året med oss, men jag tror hon var ganska så nöjd med kvällen ändå=)

Vi fick tre extra gäster som skålade in det nya året med oss, med alkoholfri dryck i glasen;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela