Livet på landet

Lovley saturday!

Publicerad 2011-01-22 20:20:43 i Allmänt,

Har nyss ätit en super god lördagsmiddag bestående av hickory marinerad kycklingfilé inlindad i bacon med ugnsrostade rotsaker och ädelost, mums!

Nu blir det soffmys med ett glas rött och lite senare ost och kex. Hoppas det är nåt bra på TVn ikväll som man kan kolla på.

Jon är här och ska sova över i natt. Han och Yasmine har precis tagit ett bad och nu är de på Yasmines rum och äter godis och lyssnar på musik=) Gullungarna!

Imorgon ska rörmokarn/svärfar komma och dra klart det sista till golvvärmen, hoppas att det inte fattas nå grejer. Om allt går som det ska kanske, kanske vi kan börja elda imorgon kväll...håller tummarna. Det skulle vara så underbart om det blir så.

Idag har vi varit ute och fixat och donat med massa saker. Burit in ved, fixat i pannrummet och skottat av taket på växthuset. Jäklar vad tung snön var, blev helt slut i armarna!
Vem behöver betala dyra gymkort när man har en gård att sköta!



Om 1-2 veckor drar vi igång med sovrumsrenoveringen och jag känner på mig att det kommer bli så bra=)
Vi kommer att flytta ut vårat sovrum i hallen uppe medans vi håller på.
Vi har bestämt oss för att träväggen ska betsas mörkbrun, samma färg som vi ska ha på golvet. Tror det blir bäst så det bryter av mot allt det vita.
Ska försöka att komma ihåg att knäppa före och efter bilder.

Ha en underbar kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela