Livet på landet

Tacksam

Publicerad 2011-02-16 13:40:01 i Allmänt,

Ligger nerbäddad i sängen idag med=(

Mamma hämtade Yasmine på skolan vid ett igår sen sov hon över där och de skjutsade henne till skolan i morse, så jag fick det riktigt lyxigt med sovmorgon till 9 i dag=)
Jag är så himla glad att jag har föräldrar som ställer upp så mycket som de gör. Vet inte hur vi skulle klara oss utan dem♥

Andreas ska hämta Yasmine på fritids när han slutar. Jag får lite dåligt samvete att hon ska behöva vara där hela dagen när jag är hemma men samtidigt kanske det är roligare för henne att få leka med kompisar än att vara hemma med en sängliggandes mamma.
Det här blir ju hennes enda heldag den här veckan. I måndags var hon hemma med mig hela dagen, igår hämtade mamma kl 13, imorgon blir hon hämtad två när de ska på simskola och på fredagar går hon alltid bara till 12.30. Fast om jag fortfarande är sjuk på fredag så får hon nog vara hemma med mig istället.


Jag saknar min gotjej!

Jag är så tacksam för min familj och mina underbara vänner!
Älskar er alla så mycket♥

Kommentarer

Postat av: Moa Hedblom

Publicerad 2011-02-27 17:54:39

jjag älskar dig ! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela