Recept
Pizzan blev helt ok men väääldigt mastig, man blev proppmätt på en liten bit.
Här kommer receptet om det är nån som vill prova:
120 g philadelphiaost
4 ägg
1,8 dl vispgrädde
0,8 dl västerbottenost (eller annan smakrik ost)
Jag kryddade med basilika och salt också
Vispa ihop alla ingredienser ordentligt.
Klä en plåt med bakplåtspapper och häll ut smeten.
Grädda o 175 grader 25-30 min tills den blivit gyllenbrun.
Ta ut och låt svalna lite sen är det bara att lägga på fyllning som vanligt och grädda i ugnen.
![](http://56kilo.se/wp-content/uploads/2010/11/14112010-IMG_7590.jpg)
Här kommer receptet om det är nån som vill prova:
120 g philadelphiaost
4 ägg
1,8 dl vispgrädde
0,8 dl västerbottenost (eller annan smakrik ost)
Jag kryddade med basilika och salt också
Vispa ihop alla ingredienser ordentligt.
Klä en plåt med bakplåtspapper och häll ut smeten.
Grädda o 175 grader 25-30 min tills den blivit gyllenbrun.
Ta ut och låt svalna lite sen är det bara att lägga på fyllning som vanligt och grädda i ugnen.
![](http://56kilo.se/wp-content/uploads/2010/11/14112010-IMG_7590.jpg)