Livet på landet

Härliga lördag!

Publicerad 2010-11-13 15:00:12 i Allmänt,

Idag har det varit full fart.
Barnen, vi är barnvakt till Jon i helgen, vaknade vid sex tiden men duktiga som de är så fixade de frukost själva och satte sig o kollade på en film.
Jag och älsklingen låg o drog oss till åtta och när vi gick upp så hade barnen bäddat sängarna och gjort fint i Yasmines rum. De är så duktiga♥

Vid tio tiden åkte vi in på köpingen och skulle kolla på skotergrejer på Ljusdals Motor, bla en skoterdress och en hjälm till Yasmine, men de hade inte öppet=( Andreas har hittat en Snowpeople dress som han vill köpa till Yasmine i julklapp. Jag och Andreas har en varsin så då är det väl klart att hon också ska ha en;-)

Vi var in på Colorama och kollade på tapeter till gästrummet.
Vi ska sätta tapet på en vägg där inne eftersom vi byggde igen ett fönster när vi byggde pannrummet så nu måste vi göra om den väggen.
Vi hittade en randig tapet i vitt, brunt, grönt och beiget som vi ska tapetsera liggande, tror det kommer bli bra. Dessutom behövde vi bara två rullar så det blev inte så dyrt heller=)

Jag och barnen har bakat två olika kakor från min nya kladdkaksbok. Det blev en klassisk kladdkaka fast med en liten twist i form av att vi lade i en massa olika choklader i smeten. Bla center, kinderchoklad och nougat=)
Sen gjorde vi kakor med center i och de blev riktigt goda. Kladdkakan har vi inte hunnit smaka än. Vi sparar den tills senare;-)

Ikväll ska vi vi till PJ och Veronica på middag. Andreas syster från Stockholm och hennes barn är hemma och hälsar på så alla syskonen ska dit.

Här kommer lite bilder


Jon och Yasmine i morse när de krupit ner i tunnan.


Häxan Yasmine redo för en spöktur på köpingen


Läskig häxa


Yasmine och Jon gör pumpalyktor

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela