Livet på landet

Bullmamma

Publicerad 2009-09-07 12:53:23 i Allmänt,

Igår när Yasmine kom hem hade hon med sig sin nya cykel. Den var röd o svart med cykelkorg o pakethållare. Hon var så stolt o ville visa vad duktig hon var på o cykla, så hon for runt på gräsmattan=)
Hon har fått den av mormor o Poppa i förskottspresent, fast hon visste redan att hon skulle få den för hon var med o provade ut den;-)

Vi passade på att baka chokladrutor till de kommande kalasen. De är så goda. Yasmine slickade rent skålarna efteråt=) Ska baka vaniljgifflar o kakor nån dag också. 

Jag kände mig lite "kökslig" så jag passade på o plocka in all ruccolasallad som var kvar i växthuset o provade att göra en variant av pesto av den men det blev inget vidare. Luktade nyklipptgräs=( Så det åkte i soporna.

Måste till veterinären med Freja igen efter jobbet... Andreas upptäckte igår kväll att hon hade ett sår på insidan av bakbenet. Såg jättemysko ut som ett stort hål in med en massa vit i!?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela