Livet på landet

Underbara höst

Publicerad 2009-10-05 16:11:39 i Allmänt,

Eftersom jag älskar hösten tänkte jag skriva en liten lista med allt underbart som sker på hösten:

*Yasmine är född på hösten
*Jag fyller år
*Alla underbart vackra färger(för Frida, även fast det är för att träden dör så är det ändå underbart vackert)
*Frisk luft
*Mysiga höstpromenader
*Man kan mysa framför en brasa
*Man kan börja tända ljus o små lampor=mysigt
*Finaste mysigaste modet är höstkläder
*Man kan hoppa i lövhögar=)

Hösten är kort o gott en riktig mys årstid.





Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2009-10-05 22:09:44

håller med, hösten är helt klart bäst! Till och med dagar som det regnar, för då kan man kura i soffan under filten med en bra bok ;)

Postat av: Frida

Publicerad 2009-10-06 15:19:54

Ni är galna! Jag kan ju inte säga nåt om att ni är född då, utom att beklaga att det skulle vara den jäkligaste årstiden det skulle ske på.

När det kommer till löv, de döööör på hösten och sen faller de till backen och då är det bara kala grenar att kolla på. Plus att du måste kratta! Hur kul är det då?!?

"Frisk luft" som gör att näsborrarna fryser ihop när man drar in luften.. Sen luktar det skit när växterna dör och förmultnar! Men det finns väl folk som gillar det med..

Promenader kan man gå på sommaren också och då slipper man frysa! Det är så hemskt när låren fryser och sedan tinar så man blir alldeles illröd och det klias som tok! Sen är det inte nå kul när man halkar på en rutten svamp, lera eller slajmiga växter som håller på att döööö.

Tänk att tända grillen på sommaren ist för eld på hösten.. Namnam! För den delen så kan man även elda på sommaren om man vill, men man behööööver inte! Och man slipper frysa arslet av sej om man inte gör det!

För ljus och lampor gäller ungefär som ovan, man kan även på sommaren men behöver inte! Det är ljust iaf! Hur mysigt är det förresten inte att sitta vid tex en sjö, kanske meta, och kolla på hur solen går ner men veta att man hittar hem även efter det!

Jag tycker sommarmodet är fint!

För att hoppa i lövhögar måste man kratta ihop skiten! Hoppar du sen i dem, efter att du har krattat så du har blåsor i fingrarna, så far de iväg och du får kratta ihop dem på nytt. Att förresten djurvännen Nette gör sånt, du kanske landar på någon stackars igelkott som söker värme.Tänk om vi människor kunde göra som igelkottar, sova oss igenom skiten (Biten att äta upp sej under sommarmånaderna kan man ju!)

Postat av: Linda

Publicerad 2009-10-06 19:58:08

Håller med, hösten = mysig.

Men mörk...och ruggig...

men så länge man får sitta inne med lite ljus en filt och en bra bok är den underbar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela