Livet på landet

Feberyra

Publicerad 2009-11-08 11:38:58 i Allmänt,

Nu är hela familjen sjuk. Verkar var nåt influensa aktigt. Andreas kände sig inge pigg imorse fast han har ändå åkt iväg o skruvat, de hade plockat isär allt igår så han kände sig väl så illa tvungen att försöka få ihop den.
Yasmine har varit feberfri sedan fredags men hon har börjat hosta, låter inge bra. Hon o Andreas blir antagligen hemma imorgon. Jag har inte bestämt hur jag ska göra, får se hur jag känner mig ikväll. Just nu sitter jag o svettas som en tok, var ut o hämtade ved o det tog på krafterna, känner mig helt slut. Jag sover så jäkla dåligt på nätterna ligger o svettas o vrider o vänder på mig,

Jag vill ju till jobbet o kolla läget. Se om man blir uppsagd eller inte. Jag vet inte när de ska gå ut med det men eftersom det blev klart i fredags med vilka som fick avgångsvederlaget beviljat så borde vi få veta mer till veckan. Jag känner på mig att jag blir uppsagd för jag tror att alla som börjat efter mig har tagit avgvederl. Skulle inte direkt vara någon ekonomisk katastrof om jag blir av med jobbet, men som arbetsmarknaden ser ut idag är det skönt att ha ett jobb o gå till.
Det tråkigaste är att Frida ska sluta=(
Rent ekonomiskt så skulle vi nästan tjäna på att jag blir uppsagd men det handlar ju mycket om det sociala också, att få komma ut o träffa folk o få tjäna sina egna pengar. Men, men vi får se hur det går.

Operation Näktergal var ingen höjdare direkt. Den gick att titta på men jag hade förväntat mig mer. Tycker att den var mycket segare än de tidigare filmerna o även i denna så var det alldeles för lite "Lisa". De blir sämre o sämre tycker jag. De tre första var bäst sen har det gått utför, men jag ska ändå ge De fredslösa en chans.

Kommentarer

Postat av: andré

Publicerad 2009-11-08 19:56:02

den sista filmen " de fredlösa" var iaf ruggigt bra bästa av johan falk filmerna.. så jag tycker ni ska se den :) hoppas ni kryar på er. massa kramar fårn lillebror :)

Postat av: andré

Publicerad 2009-11-08 20:09:17

Den sista filmen "De fredlösa" i johan falk serien var ruggigt bra. tror den var bästa tillåmed :) hoppas allt e bra med er där hemma iaf. massa kramar från lillebrorsan :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela