Livet på landet

Våren är här

Publicerad 2009-03-21 20:19:45 i Allmänt,

Vilken underbart väder det har varit idag. Vi har varit ute hela dagen, från tio i morse till klockan fem ikväll.

Vi invigde våran vedklyv som vi fick i julklapp av pappsen. Det funkade göör bra o nu har vi ved så det räcker resten av vintern/våren. Sen har vi massor av okappad/ohuggen ved som vi ska fixa senare. Är så skönt när man kan fixa sin egen ved istället för o behöva betala dyra pengar för färdig ved, tur att vi har PJ som fixar åt oss=) I början när vi bodde här så köpte vi all ved o det blev skitdyrt. Lite extra jobb men massor av pengar att spara.

Linda har varit här med Alvar o Olle idag o vi har åkt skoter o varit hos pappa o grillat korv o haft det mysigt.
Olle tyckte inte att det var nå roligt att åka skoter. Alvar däremot tyckte om det. Han, jag o Yasmine tog en tur upp på berget. Alvar tyckte att han var en riktig cooling i skoterhjälmen som han fick låna av Yasmine o ville helst ha den på sig hela tiden=)


Yasmine gör sig redo för skoteråkning


Linda o Olle


Alvar, Olle o Linda


Coola älskling i pappsens pilotbrillor


Lillebror Robin


Linda leker affär med barnen


Hittar ni katten? Josefin klättrade nästan ända upp i en av tallarna på vår gård idag. Hon ville "leka" med fåglarna där uppe. Trodde aldrig att hon skulle ta sig ner men till slut klättrade hon ner halva vägen o ramlade resten, som tur var gick det bra. Ett tips, om ni kollar mitt i bilden så ser ni kanske en mörk grej bakom grenarna, det är vår lilla kissemiss.


Vi blev lite inspirerade av det vackra vår vädret idag så vi bestämde oss för att grilla kotletter ikväll. Robban är också här o äter med oss.
Var inte det lättaste att få tag på grillkol så här års men som tur var hade de en påse med briketter på Preem. 

Nu sitter vi här mätta o belåtna o väntar på att Robinson ska börja. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela