Livet på landet

Fredag

Publicerad 2009-03-20 18:59:44 i Allmänt,

Så var det äntligen fredag igen. Den här veckan har gått väldigt fort, skönt.

Idag har Yasmine varit på teater i Ramsjö med dagis. Tror det var Trollflöjten den hette. De har haft mycket aktiviteter den här veckan. Onsdag var det lilla vasaloppet, i torsdags var 4-års gruppen på teater o sen var de ut o åt lunch på restaurang o idag var de på teater igen.
Det är nog ganska unikt med hennes dagis att de hittar på så mycket med barnen. Varannan vecka är de iväg på badhuset o badar o de har massa olika "utbildningar" där barnen får lära sig bl.a vad man ska göra om man går vilse, de brukar vara ut på restaurang o äta, varje vår åker barnen o alla föräldrar iväg till Furuvik o på sportlovet är de iväg till fjällen. Tycker att det funkar jättebra på dagis nu o Yasmine verkar trivas.
I början när hon nyss hade börjat på dagis så var det lite "turbulent" ett tag men nu funkar det hur bra som helst. Det är så himla skönt.
Idag fick Yasmine följa med Mathilda hem när hon slutade vid två tiden, Mathilda bor granne med oss o praktiserar på dagis. Hon var där o lekte med Jon tills Andreas hämtade henne efter jobbet=)
Nu sitter vi o myser i soffan. Har nyss ätit middag, Kyckling i ugnen med ugnsrostade rotsaker o tzatziki blev det idag.
Var länge sen jag lade in nåt middagstips men jag har inte varit så matlagningssugen på sistone, har mest blivit massa "vanlig" mat.

Sitter o smuttar på det obligatoriska fredags vinet o bara känner lugnet, gud vad skönt det är med fredagkvällar...

Ha en bra kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela