Livet på landet

Dagmorfar

Publicerad 2009-03-27 22:01:56 i Allmänt,

Nu har vi fixat klart det sista inför morgondagens festligheter, nästan.
Har fått ett antal oroliga mail från en viss Frida idag vad vi har för nåt lurt på gång=D
Har ev en ny utstyrsel på gång åt älskling, ska kolla lite hemma hos mamma o pappa imorgon om vi hittar nåt som passar.

Sitter o halv kollar på finalen av Let´s dance, hoppas att Magnus Samuelsson vinner. Är grymt imponerad av hur smidig en sån jätte kan vara. Tror att han har tittarna på sin sida, han är ju så mysig o charmig så man kan ju inte annat än o tycka om honom.

Magnus Tarzan Samuelsson och Annika Sjöö. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Idag har Yasmine varit hemma från dagis. Hon har spenderat dagen med moffen istället. De har varit ute o åkt skoter o hälsat på hos grannarna. Är tråkigt att pappa har blivit av med jobbet men han verkar inte allt för deppig över det så det känns ju skönt. Han har suttit här ikväll o planerat att han ska bli dagmorfar istället. Låter bra tycker vi=) Det är ju himla skönt när han kan hämta Yasmine lite tidigare från dagis så hon slipper vara där så långa dagar. Får hon var hos moffen o bli lite bortskämd istället.
Imorgon när vi ska på festen ska hon vara hos mommen o poppa så då får hon bli ännu mer bortskämd=) Hon har bestämt att hon ska äta våfflor där imorgon, blir tredje gången den här veckan=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela