Livet på landet

Umeåbesök

Publicerad 2009-03-18 20:13:46 i Allmänt,

Ikväll kom Linda, Alvar o Olle o hälsade på. De har varit hemma i Ljusdal sen i onsdags men vi har inte hunnit med o träffas förens nu.
Vi lagade kasslergryta o ris som vi åt till middag. Blev riktigt mumsigt.
Till efterrätt åt vi cocosbollar.

En kladdig Alvar. Han tryckte i sig sin cocosboll på ca 10 sekunder.


En cocosbolls kladdig o rödrosig Yasmine. De har haft lilla vasaloppet på dagis idag o hade varit ute hela dagen.


Söta lilla Olle

Efter maten gick vi ut o lekte en sväng. Var ut o kollade på kaninerna, gungade o lekte en sväng i lekstugan. Yasmine o Alvar var o kollade på Yasmines skoter o vi bestämde att de skulle komma hit igen på lördag o provåka. De har inte åkt skoter förut så det blir en premiärtur=) Hoppas det fina vädret håller i sig till helgen så man kan vara ute hela dagen. Kanske ta en skotertur upp på berget o fika lite. 
När solen började försvinna så blev det lite småkyligt så vi gick in o lekte en sväng istället.

Nu har de nyss åkt hem o Yasmine somnade i mitt knä i soffan på 2 röda. Har varit en intensiv dag för henne först dagis o sen lek hela kvällen=)

Andreas har hittat kläder till festen. Det blev 70-tal för honom också. Ska bli riktigt spännande att se kläderna när de kommer=) 70-talet here we come!!!
Vi har suttit o kollat på Saturday night fever o spanat in lite balla moves så vi kan rocka loss på dansgolvet...or not. Den dagen Andreas frivilligt skulle gå upp på dansgolvet lär nog aldrig komma... fast man ska aldrig säga aldrig=)

Sitter med ena ögat o kollar på Rent hus. Gud vad äckligt, hur kan man bo så där, vidrigt. Och jag som mår dåligt när det är lite hundhår på golvet hemma. Det kan väl inte finnas nån som trivs o ha det så där skitigt omkring sig...eller? Nä blä ska byta kanal till Arga snickaren istället.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2009-03-19 11:09:50

Hälsa Andreas, att ska man klä sej som Travolta, bör man dansa som honom med. Och du kan filma, så vi andra oxå får se ;)

Postat av: Andreas

Publicerad 2009-03-19 12:06:57

Några moves kan jag göra men inte för allmänheten...:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela