Livet på landet

Material girl

Publicerad 2009-07-13 21:42:46 i Allmänt,

I lördags blev det shopping i Hudik.

På vägen dit började Yasmine att klaga att hon hade ont i magen o när vi kommit halvägs så kräktes hon över hela sig. Som tur var hade vi med ombyte eftersom hon skulle sova hos mommen, så vi fick stanna o byta om o torka kräkas.
Efter det så sa hon att hon mådde bra igen så vi fortsatte mot Hudik.
När vi kom in i stan så kräktes hon igen men den här gången hade hon hundarnas vattenskål som hon kunde kräkas i, stackars liten.  Man känner sig så hjälplös när ens barn är sjukt.
Vi mötte mamma o Hans-Olof vid Jysk så hon fick åka med dem eftersom de var på väg hemåt. Efter det så var hon hur pigg som helst så det var antagligen bara nåt som behövde komma ut. Tur att det inte var magsjuka.

Vi var på jakt efter en ny kamera men när vi var in på elgiganten så var det så utplockat där så det blev ingen kamera men vi köpte en ny grill istället. Det var verkligen på tiden att skaffa en ny. Den gamla har vi haft i över fem år o den håller på att rosta sönder. Dessutom grillar vi ju en hel del...
Vi var in på Clas Ohlson o hittade lite smått o gott, sen blev det lite kläder till mig, Yasmine o Maximus.
Älskling köpte en ny mobiltelfon så han blev nöjd han också;)

På kvällen invigde vi nya grillen i goda vänners lag=)

Idag var jag in på POs o hittade en Sony systemkamera som vi ska köpa.
Vi ska dit o köpa den i slutet av veckan för de hade inga minneskort hemma o jag hade inga pengar på mig.
Ska bli så kul med en ny kamera som funkar till skillnad från den vi har nu. Så nu blir det förhoppningsvis lite mer bilder här på bloggen;)

Det blev inget av med att lägga undan skattepengarna till nån resa utan det blev shopping istället=) Tror nog att jag tycker det är roligare att shoppa än att spara pengar till en resa. Jag är verkligen inte nån sparatyp. Pengar är till för att spenderas, man vet aldrig vad som händer o då är det bättre att man haft kul för de pengar man har än att man har lagt dem på hög.
Det blir nog nån resa iaf fast kanske inte just till Thailand, vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela