Livet på landet

Hemlängtan

Publicerad 2009-01-12 18:37:32 i Allmänt,

Jobbar till 19 idag o just nu sitter jag bara o längtar hem, känns som att jag har jobbat i 20 timmar minst. Jag vill bara åka hem o gosa med min familj. Ringde hem o pratade med Yasmine för ett tag sen o hon frågade om jag skulle jobba hela natten, hon ville att jag skulle komma hem för hon längtade efter mig, mammas lilla prinsessa.
Har iaf gått bra med "bantningen" idag. Åt havregrynsgröt till frukost o sparris o blomkålssoppa till lunch (den var inte allt för god men den gick ner iaf). När jag kommer hem tänkte jag äta en sallad till middag, hinner nästan bara komma hem o äta så ska man lägga sig sen. Tänkte hinna ta en sväng på motionscykeln också, börjar med 3km eftersom jag har typ noll kondis just nu så får man öka på eftersom.
Får se om jag är lika modig som Emma o lägger ut min vikt här på bloggen när jag har köpt en våg. Ska fundera på det.

Gud vad ledsen jag blev när man vaknade imorse o såg att det bara var is o slask ute, blir nästan lite smått deprimerad. Det var ju så vitt o fint innan med all snö. Men man får iaf vara glad att vi fick en vit jul, det är ju det viktigaste tycker jag=)

Mamma, brorsan o H-O kom o hälsade på igår o hjälpte mig o föra över bilder som jag hade på vår gamla dator till den nya, så snart så kommer det lite bilder. Ska även ta några nya så ni får se kissemissungen, som heter Josefin o inte Isabell som jag skrev igår.
Nu får jag snart åka hem, skönt.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2009-01-13 11:07:26

det är tur att den döptes om, annars kan ju inte en framtida lillesyster heta Isabell!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela