Baconlindad kyckling
Idag åt vi baconlindad kyckling, ris o tzatziki till middag. Jag fyllde min kyckling med ädeloströra, Andreas o Yasmine tycker inte om det så de blev utan.
För 4 pers
Ta 4 kycklingfileér, skär ett snitt i dem o fyll med en blandning av ädelost, lite grädde o svartpeppar(som man rört ihop). Linda fileérna med bacon o stek runt om i en stekpanna. Stoppa in i ugnen på 200 grader tills de är klara.
Tzatziki
Riv en halv gurka o krama ur vattnet ur den, blanda i en skål med cremefresh eller matlagnings youghurt, pressa i 2 vitlköksklyftor, salta o peppar.
Servera med ris eller klyftpotatis o en god sallad.
För 4 pers
Ta 4 kycklingfileér, skär ett snitt i dem o fyll med en blandning av ädelost, lite grädde o svartpeppar(som man rört ihop). Linda fileérna med bacon o stek runt om i en stekpanna. Stoppa in i ugnen på 200 grader tills de är klara.
Tzatziki
Riv en halv gurka o krama ur vattnet ur den, blanda i en skål med cremefresh eller matlagnings youghurt, pressa i 2 vitlköksklyftor, salta o peppar.
Servera med ris eller klyftpotatis o en god sallad.