Livet på landet

Middagstips

Publicerad 2009-04-16 20:50:00 i Allmänt,

BACONLINDAD FISK

1 pkt fiskfilé
2 tomater
3-4 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
Basilika
salt
peppar
1 pkt bacon
½ pkt fryst spenat
citronpeppar
socker
ev potatis

Skär valfri fiskfilé i bitar. Blanda olivolja, pressad vitlök, basilika, salt o peppar o pensla fisken med den. Filéa två tomater. Lägg en tomat bit på fiskbiten o rulla in dem i en halv bacon skiva. Gör så med alla fiskbitar o lägg dem i en ugnsform.
Värm på hackad spenat i en kastrull o krydda med salt, citronpeppar o lite socker. Lägg spenaten tillsammans med fisken i formen o stoppa in den i ugnen på 200grader i ca 15min. Servera med potatis om man vill men det är lika gott utan. 

Smaklig måltid=)

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-04-17 08:17:04

Så smarrigt det lät, var lite skeptisk först när du sa bacon och fisk men det där lät ju supergott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela