Livet på landet

Kalasvecka

Publicerad 2014-09-15 23:16:39 i

Hej å hå vad med kalas det blir den här veckan! Först fyller Yasmine år på onsdag och då blir det kalas med släkten. På fredag ska hon på kalas till en kompis. På lördag har Yasmine och T sitt kompiskalas och på söndag är det kalas hos en annan kompis. 

Det är fullt ös från morgon till kväll med dagliga sysslor, barn, bakande och andra förberedelser inför kalasen, byggande och målning. Man är rätt så slut när man väl får lägga huvudet på kudden. Men det går iaf framåt med bygget så nu är det inte allt kvar :-) 
Bara det är klart och allt lugnar ned sig lite så ska vi börja planera för dop. Det börjar ju bli dags för det nu :-) 
Som tur är så sover Vincent bra på nätterna och nu vaknar han för det mesta bara en gång på natten/morgonen och äter. På dagarna däremot håller han sin mamma sysselsatt och sover inte många minuter. Han är glad för det mesta men att åka vagn är inte någon höjdare. Det går hyfsat bra så länge man är ute och går men så fort vagnen är stilla så blir han sur.

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela