Livet på landet

Härliga dagar

Publicerad 2014-07-27 22:48:41 i Allmänt,

Hemma igen efter några sköna dagars semester.
Vi har bott på hotell i Solna, mitt i en galleria bodde vi. Blev självklart en hel del shopping. Passade utmärkt att strosa runt i svala butiker och fly undan den olidliga värmen ute.
Det var tänkt att vi skulle gå på fjärilshuset men när vi kom dit så var man inte välkommen där med barnvagn så vi fick gå därifrån. Yasmine blev så klart besviken och jag var så förbannad, vilket jävla sätt! Det hade de kunnat skrivit ut på hemsidan kan man ju tycka, det är ju rätt så många barnfamiljer som kommer dit. Vi gick en sväng i Hagaparken istället men det var så hett ute så vi åkte till hotellet och gick och shoppade lite istället.


På lördagen så var det dags för ett besök på Grönan tillsammans med Yasmines faster och kusin. Barnen åkte karuseller medans vi satt på en uteservering och lyssnade på repet inför sommarkrysset och tog det lugnt.Vincent har varit så himla duktig hela tiden. Han har mest hängt med och legat och sovit i vagnen eller suttit i bärselen och storögt tittat på allt runtomkring och charmat folk. Tänk om man alltid fick så mycket leenden och blickar som när man är ute och går med en bebis :-)


Idag var det skönt att vara hemma igen och kunna ta sig några svalkande dopp i poolen. Nu hoppas jag att det stämmer att det ska bli svalare väder för den här veckan har det varit alldeles för varmt. Jag hatar att gå omkring och svettas och blir bara på dåligt humör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela