Omelett, lätt som en plätt
Ett frukosttips om man försöker att undvika kolhydrater är att förbereda en omelett som man sen kan ha i kylskåpet och bara ta en bit på morgonen och värma på.
Jag har ofta brukat gjort äggröra och även fast det går fort så kan det ibland vara lite knappt om tid när man ska iväg på morgonen.
Då har jag istället gjort en omelett i ugnen som jag sen delar upp så den räcker några dagar.
Jag brukar ta 6 ägg, nån dl mjölk och vispgrädde, lite keso, kryddor och ibland nån god riven ost som jag vispar ihop och häller i en ugnsform och stoppar in i ugnen tills den "stannat".
Sen är det bara att ta en bit på morgonen och värma på i micron, superenkelt. Den brukar räcka 5-6 dagar.
Till det brukar jag äta nån finncrisp med pålägg, skinka, sallad eller nåt annat som man har hemma för tillfället.
Jag har ofta brukat gjort äggröra och även fast det går fort så kan det ibland vara lite knappt om tid när man ska iväg på morgonen.
Då har jag istället gjort en omelett i ugnen som jag sen delar upp så den räcker några dagar.
Jag brukar ta 6 ägg, nån dl mjölk och vispgrädde, lite keso, kryddor och ibland nån god riven ost som jag vispar ihop och häller i en ugnsform och stoppar in i ugnen tills den "stannat".
Sen är det bara att ta en bit på morgonen och värma på i micron, superenkelt. Den brukar räcka 5-6 dagar.
Till det brukar jag äta nån finncrisp med pålägg, skinka, sallad eller nåt annat som man har hemma för tillfället.