Livet på landet

Magsjuka?

Publicerad 2012-01-27 18:53:02 i Allmänt,

Det blev vab idag med lillfisen som fortfarande hade ont i magen imorse.

När jag ringde till skolan och sjukanmälde så sa de att det gick magsjuka på skolan=(

Jag vet inte om det är magsjuka hon har för hon har varit på toa en gång idag och var lite dålig i magen men annars har hon varit pigg och ätit som en häst hela dagen.
Hon har haft ont i magen till och från hela veckan så endera är det nån lättare form av magsjuka eller också är hon bara lite orolig i magen ändå.
Hon ville åka till mormor och sova i natt så de kom och hämtade henne efter att de slutat jobba. Jag pratade nyss med henne och hon var fortfarande pigg så förhoppnigsvis har det gått över.

Vi har iaf haft en mysig dag tillsammans och gjort massa tjejgrejer. Vi har sminkat varandra och sen tog vi ett spa bad=) Roligt när hon börjar bli så stor så man kan göra tjejgrejer tillsammans. 

Vikten den här veckan visade på minus 1 kg=) Det är jag nöjd med fast jag hade hoppats på -0,7kg till så hade jag kommit under en "magisk gräns" men nästa vecka fixar jag det.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och vara lite social med min man=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela