Livet på landet

Träning

Publicerad 2014-01-05 12:12:10 i Allmänt,

Körde ett litet träningspass hemma nu på förmiddagen. Det kanske inte var det smartaste att köra på i samma tempo som för några månader sen då jag var betydligt mer vältränad än nu efter nästan två månaders utebliven träning och nåt extra kilo mage att bära på.
Jag var helt slut efter cyklingen men körde några övningar med kettlebellen också. Det blev mest överkropp och lite rumpa lår. Jag tar det lugnt nu i början och försöker lära mig hur den fungerar och vilka övningar som passar bra.

Som nedtrappning tog vi en halkig promenad. Skönt med friskluft men det är inte speciellt kul att gå nu när det är is överallt. Man går bara och spänner sig och får ont i hela kroppen.
Jag har börjat tappa hoppet om snö den här vintern så det är väl bara att acceptera att denna "vinter" kommer gå till historien som den värsta någonsin! Suck!

Yasmine är piggare idag men man kan ju ändå inte åka och hälsa på någon eller vara ute bland folk så eftersom det inte går att göra nånting ute så får det bli ännu en trist dag inomhus:-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela