Livet på landet

Lördagen

Publicerad 2014-04-13 10:08:36 i Allmänt,

Lördagen gick i en väldig fart och vi fick mycket gjort med tanke på omständigheterna.
Jag och Yasmine bar in ved och även fast det gick i sakta tempo och jag bara orkade en del så fixade vi det riktigt bra tillsammans, teamwork. Vad skulle jag göra utan min lilla hjälpreda♡
Hon hjälper till med allt möjligt nuförtiden när jag inte riktigt orkar med, allt från att hjälpa mig av och på med skorna till att laga mat och bära in ved. Dessutom hjälps vi åt att passa upp på sjuklingen som ser ut som en hundraåring när han rör på sig.

Pappa och lillebror bytte däck på min bil också pumpade vi däcken till barnvagen. Ska gå ut och kolla om luften stannat kvar eller om det var punka på dem.
Vi hade planerat att grilla men eftersom det blev så dåligt väder så lagade vi maten inne istället. Vi gjorde entrecote, potatisbakelser, baconlindad sparris, halluomi och kantarellsås (till mig). Det var sååå himla gott. Köttet var super mört! Det var första gången vi åt av köttet som vi var och köpte tidigare i veckan. Om resten är lika mört och gott kommer vi fortsätta att köpa därifrån i fortsättningen också.

Nu ska vi ta en cykeltur till pappa och sen ska vi nog åka och tvätta bilen och handla ingredienser så vi kan baka lite bullar och annat smått och gott till Andreas som fyller år till veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela