Livet på landet

Ansvar för sina handlingar

Publicerad 2014-04-09 14:54:18 i Allmänt,

Så är cirkusen igång igen om övervåld från polisens sida när de sköt Mesut Sahindal.
Vad ska de göra om han inte stannar fast de sprutar tårgas och skjuter honom i benen?
Springer man emot någon med knivar så har man bara sig själv att skylla! Det är så patetiskt när skulden ska läggas på polisen och inte på gärningsmannen. Sen ska det ju självklart läggas in lite rasism i det hela också. Hade det varit en vit man så hade polisen inte skjutit!?! Tror nog knappast att det spelar någon roll vilken färg människan som springer emot en med två knivar i högsta hugg har!

Med tanke på allt han gjort så gjorde polisen som sköt honom världen en tjänst när de avlägsnade honom från jordens yta! Förhoppningsvis så får hans ex sambo frid nu.

Som tur är så anser ju ändå de flesta att polisen gjort sitt jobb men det finns ju alltid en lite klick som ska försöka få det till nåt annat. Stackars lilla "oskyldiga" Mesut som har misshandlat sin senare mördade syster Fadime och även misshandlat en annan syster och sin egen mor. Som har misshandlat och skjutit sin sambo och sedan fortsatt att förfölja och trakassera henne. Som har blivit dömd för utpressning, grovt vapenbrott, narkotikabrott, rattfylleri mm. Usch vad synd det var om den killen... NOT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela