Livet på landet

Working hard

Publicerad 2013-09-04 18:10:01 i Allmänt,

Vilken dag! Har haft dubbelt så mycket jobb på hälften så mycket personal. Tur att det var eliten som jobbade så vi lyckades rädda upp dagen ändå;-)

Håller på att förbereda morgondagens middag, lasagne, så det går fort att bara värma på imorgon. Det är min matlagningsvecka och jag ska iväg och träna imorgon så då är det skönt att ha förberett maten så vi inte hinner svälta ihjäl innan den är klar.
Bara de är klara så ska jag nog ta och klippa gräsmattan. Den växer fortfarande så det knakar. Idag har det varit riktigt sommarväder ute.

Får se om jag tar en joggingtur eller cyklar lite sen. Är så otroligt trött så det skulle passa bra med en joggingtur så jag piggar på mig och får lite friskluft. Frågan är bara om man vågar sig ut i skogen nu när älgjägarna är i farten. Blir man inte skjuten så kommer det väl nån galen jakthund som suttit inlåst i hundgården hela året! Förstår inte varför jägarna ska ha rätten att släppa sina, ofta aggressiva, hundar lösa vind för våg när vi andra hundägare måste hålla våra under ständig uppsikt. Tycker det är en självklarhet att ha koll på sin hund och se så den inte ställer till med nåt eller råkar illa ut. Det är ju sååå konstigt att det nästan uteslutande är jakthundar som blir skadade/dödade av rovdjur...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela