Livet på landet

Leksand

Publicerad 2013-07-22 19:40:57 i Allmänt,

Vilken underbar helg vi har haft!

Vi hade fint väder, förutom på fredagkväll när vi kom då det stormade och var kallt men trots det gick det bra att sätta upp tälten. Jag var lite orolig eftersom vi lånat tältet och hade aldrig rest det förut men det var inga problem när vi hjälptes åt.

Inte helt fel att vakna upp till sjöutsikt på morgonen.


På lördag så gjorde vi oss i ordning och gick in på sommarlandet, som låg alldeles bredvid campingen.
Därinne spenderade vi hela dagen. Vi kom när de öppnade och var kvar ända till stängning ändå så kände både barn och vuxna att vi kunde varit där några timmar till.
Så här i efterhand så borde vi ha löst tvådagars entré på en gång men det får vi ta nästa år.
Vi har redan planer på att åka tillbaka nästa år med husvagn och stanna en vecka. Det finns så mycket att se och göra i Dalarna så en vecka skulle vara perfekt!

Från pariserhjulet har man utsikt över hela parken och över vackra Siljan.


Både pappan och barnet får leka.








Det alla barnen tyckte var roligast var att åka runt i trampbåtarna.

Det blev även en del bad men inte speciellt mycket, det fanns så mycket annat kul att göra. Till och med jag åkte vattenrutschkana:-) det händer inte ofta.

När vi kom tillbaka till campingen så gick vi på restaurangen inne på området och åt, tog nån öl och lyssnade på bandet som spelade innan vi gick tillbaka till tältet och drack lite vin och tog det lugnt.

På söndag var det dags att packa ihop allt och åka hem även fast vi alla hade velat stanna några dagar till men Andreas och Emma måsta hem och jobba:-(

Vi drog ut lite extra på hemfärden och gick ner en sväng på stranden innan vi åkte hem.


Jag längtar redan tillbaks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela