Livet på landet

Lördag

Publicerad 2012-03-31 10:55:14 i Allmänt,

Tar en lite paus i morgonbestyren för att kolla lite bloggar och FB.

Loke kom in igår kväll och luktade apa. Han måste ha hittat nåt kadaver eller annat äckel som han hade rullat sig i för han stank verkligen!
Jag orkade inte sätta i gång och bada honom vid halv elva igår så han fick  så lov att sova nere i natt så vi slapp stanken.
Nu är han iaf nybadad och hundbäddarna som han hann lägga sig i är tvättade. Nu återstår det bara att sanera badkaret, tvättmaskin och att dammsuga och skura så man får bort allt hår och lukten. Ibland skulle livet vara mycket enklare utan djur.... men tänk vad mycket man skulle gå miste om också, dom är ju bra goa ändå=)

Andreas har åkt till Hybo för att hjälpa P-Å att skruva med bilen och pappa och Yasmine har åkt in på köpingen och shoppat.
På eftermiddagen ska jag och Yasmine också åka till Hybo där det blir grillning och nåt gott i glaset. Förhoppningsvis även lite spel och kanske Singstar=) Det var gör länge sen jag spelade/sjöng Singstar sist. Ska nog ta och utmana Emma på en omgång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela