Livet på landet

På land igen

Publicerad 2012-08-09 19:51:46 i Allmänt,

 
Blev en ordentlig sovmorgon i mosre, gick inte upp förrens halv elva. Det tar på krafterna att åka båt=)
 
 
Kryssningen gick bra och Yasmine tyckte det var spännande att åka båt. Det jobbiga är resan dit som sammanlagt tar ca sex timmar. Jag som dessutom hatar att åka buss men barnen skötte sig jättebra på bussen.
När vi kommit på båten så blev det taxfreehandling där man mer eller mindre fick klättra över ett hav av människor för att ta sig fram mellan hyllorna. Lite stressigt med fyra barn att hålla reda på men vi klarade oss iaf ut helskinnade.
 
 
 
Sen blev det lite mat och efter det disco och karaoke för barnen medans mammorna fick ta en välförtjänt drink och lugna nerverna;-) Efter det var alla trötta så det blev en tidig kväll, för att vara på ålandskryssning.
 
 
Onsdagmorgon bestämde vi oss för att bada, vilket skulle visa sig i efterhand var en väldigt dålig idé...
Det var hur mycket ungar som helst i en minimalt liten pool. Ungar som hoppade från kanten och stog och sprutade vatten hejvillt. Sånna gånger undrar man vart deras föräldrar är. Har de ingen som helst ansvarskänsla och koll på sina barn?!?
Man kunde inte slappna av i en sekund av rädsla att barnen skulle försvinna.
Sen var olyckan framme.
Oscar är i poolen och en ungj-vel hoppar från kanten ner på honom så han slår i huvudet och får ett stort jack och måsta sy fem stygn!
 
Över lag var det en bra resa. Barnen var glada och hade roligt. Mindre bra är alla sura pensionärer som tror att de äger stället och ska gå och tränga sig överallt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela