Livet på landet

Jul inne, vår ute

Publicerad 2011-11-25 23:18:59 i Allmänt,

Nu börjar julen komma på plats i vårt hem. Julgardiner, dukar, stakar och stjärnor är på sin plats och imorgon kväll när Yasmine är hemma igen så ska vi go wild and crazy med resten av julpyntet=)

Lyxade till det i år med inhyrd fönsterputsning, dessutom så strök Yasmine och Andreas alla gardiner och dukar så det var bara för mig att sätta upp grejerna=)
Yasmine åkte till mommen och poppa och ska sova över där. Imorgon skulle de baka pepparkakor medans jag och Andreas åker på köpingen och handlar lite julklappar.
Nästa helg styr jag och Linda kosan mot Birsta för att shoppa mer julklappar.

Idag var vi till Emma och hämtade en lite kanintjej som sällskap till Stampe. Yasmine har döpt henne till Katja, eftersom hon hade namsdag idag. Hon får sitta inne i Stampes bur i natt så får Stampe vara i inhängnaden så hon kan komma till ro lite och de kan få lära känna varandra innan vi släpper ihop dem imorgon. Hoppas att det funkar bra och att de blir kompisar. Stampe är helt lyrisk och studsar omkring och vill så gärna leka med sin nya kompis. Katja var lite rädd i början men nu har hon kollat läget i buren och ätit lite grönsaker och pellets.
Tyvärr för Stampe så kommer han att mista sina kulor för några kaninbäbisar vill vi inte ha. Ska boka en tid för kastrering efter jul.


Nu ska jag krypa till kojs så man är pigg imorgon.
Ska be en liten bön till snöguden att vi ska få snö också, hoppas det funkar=)

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela