Livet på landet

En lugn lördag

Publicerad 2011-11-12 19:30:47 i Allmänt,

Nu sitter man mätt och belåten efter en supergod middag bestående av helstekt ytterfilé marinerad i smoked hickory marinad med rostade rotsaker/grönsaker och kantarellsås till. Ett glas rött till också så klart;-)



Ytterfilé är ju så grymt gott att helsteka! Den blir så saftig och god och det är svårt att misslyckas med den.

Idag har vi som sagt varit barnvakt till Maximus och vi har mest varit hemma och pysslat på, var in på köpingen en sväng och handlade lite gott till kvällen.

Trots att jag har tagit det så lugnt idag (tog till och med en liten taktikvila efter lunchen) så har jag inget dåligt samvete. Annars brukar jag alltid känna mig så onyttig om jag inte har hundra saker att göra när jag är ledig.

Imorgon däremot så har jag planerat in lite saker. Tänkte att jag skulle fixa till Yasmines gamla skrivbord och sätta in det i ett rum som för tillfället inte har någon speciell funktion mer än ett skräpsamlar rum. Vi behöver mer förvaring för pärmar och papper.
Tänkte att jag ska såga till det och måla det vitt. Hoppas vi har lite vit färg hemma annars får jag måla det senare.

Ska ev gå igenom lite saker i förrådet och se om det är nåt man kan sälja.
Tycker att köp och sälj sidan på FB är så himla bra eftersom det bara är folk i närheten som säljer saker där. Hittar man nåt på blocket så är det oftast flera mil bort=(

Nu ska jag vara lite social med familjen och pappsen som är här=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela