Livet på landet

Nu så...snart...

Publicerad 2011-01-23 20:57:32 i Allmänt,

Nu börjar det hända grejer här hemma.

Svärfar har varit hit idag och börjat dra rör men det var några grejer som fattades som han skulle fixa och komma tillbaka imorgon och förhoppningsvis göra klart det sista=) Sen kommer det antagligen hit en gubbe och fyller på tankarna på tisdag sen j-klar är det klart! =) =) =) =)
Som vi har längtat och slitit för det här, nu är vi värda att få lite värme och kunna luta oss tillbaka och bara njuta!

Jag har varit uppe och skottat av garagetaket idag så får se om man har träningsvärk i armarna/axlarna imorgon. Känns inget nu men det kan ju komma...
Det ser ju ut att vara rätt så mycket snö på taken när man står och kollar men när man kommer upp och börjar skotta så är det minst dubbelt så mycket som man först trodde. Tung som attan är den också men det var ett bra träningspass;-)
Passar bra med lite träning nu när jag och Emma ska gå ner 5 kilo till den 26/2=) Så imorgon blir det till att börja hålla sig borta från onyttigheter och börja trampa på motionscykeln. Här ska det brännas kalorier!

Tror att jag ska hålla mig till LCHF/GI och shakes. Satt och läste en tidning med GI recept som mamma hade och det fanns massvis med goda recept som jag måste prova.
Det känns bra att vi är två så blir det lite tävling och man får större press på sig att verkligen lyckas.
5 kilo på en månad blir mitt första delmål. Sen ska jag lyckas gå ner 10 kg innan vi, förhoppningsvis, åker utomlands i maj.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-01-24 08:29:46

Härligt!!!!!



Jag saknar Dig så otroligt mycket!!! Kommer att bli knas.........

Postat av: Faster

Publicerad 2011-01-24 08:36:39

Äntligen ska det bli klart med värmen för er, som ni har kämpat på!Lycka till med dieten det kommer säkert att gå bra med världens bästa Emma sida vid sida:)Kramen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela