Livet på landet

Gokillen

Publicerad 2011-04-16 07:20:52 i Allmänt,

Godmorgon!

Vilket underbart väder det ser ut att bli idag!

Maximus har nyss kommit hit och han och Yasmine sitter och bygger med kaplastavar.
Det första han sa när han kom innanför dörren var Nas. Han är verkligen förtjust i Andreas=) Hela eftermiddagen igår sprang han efter honom och sen somnade han i hans knä med vällingflaskan på kvällssidan. Kanske kan han lyckas omvända Andreas så han vill skaffa en till liten knodd;-)


Trötta små barn

Man blir ju lite sugen på att skaffa en till när man är barnvakt till ett så snällt och väluppfostrat barn. Han är verkligen otroligt duktig, lyssnar man säger till honom också är han så söt för han säger tack när man hjälper honom med nåt=) Bra jobbat där Linda!

Yasmine har byggt ett högt torn av kaplastavar som Maximus är vääääldigt sugen på att riva ner=D Får se hur länge det står kvar...
Det är bra för Yasmine också att få träna sig i att det är nån mer som tar vår uppmärksamhet. Hon är jätteduktig med småbarn men har man varit ensambarn i snart sju år så kan det vara lite omställning att dela med sig av mamma och pappa.

Sen ska vi åka in på köpingen och jag ska hjälpa pappa att välja färg till hans kök som han håller på att göra om. Tror nog att det blir vitt i någon bruten nyans eftersom han kök är rätt så litet.
Vi ska in på Elbutiken och kolla om de har ett nytt munstycke till vår dammsugare också eftersom det gick sönder i torsdags. Inte så bra med en trasig dammsugare nu när det dras in så mycket skit=(

Lite bakning ska vi också hinna med eftersom älsklingen♥ fyller år på måndag och i morgon kommer det hit folk på fika. Kärleksmums, kolakakor och smörgåstårta har han beställt.

Sen blir det grillning ikväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela