Livet på landet

Lördag

Publicerad 2010-09-25 16:19:40 i Allmänt,

Igår kom vår nya soffa och jag är sååå nöjd=)
Den passar superbra in i vårt vardagsrum och den är så stor och mysig att sitta/ligga i. Hela familjen kan lätt bre ut sig så nu slipper vi slåss om vem som ska få ligga i soffan. Helt klart ett kanonköp, även fast fick fick den "felvänd". Man fick välja om man ville ha divanen till höger eller vänster. Vi valde en höger vänd, för man tänker ju att divanen ska vara till höger när man sitter i soffan, men när vi skruvade i hop soffan så var den till vänster. Fast det står till och med på kartongen att den ska vara högervänd. Endera så var den felmärkt eller så tänker de inte riktig som vi vad som är höger respektive vänster;-) Men det var en himla tur att vi fick den ""felvänd" för det blev mycket bättre=) Tur i oturen.

Bilden blev lite ljus. I verkligheten är den svartmelerad.



Idag har vi snickrat ute i pannrummet och nu är det inte mycket kvar. Förhoppningsvis så kommer pannan och tankarna till veckan och sen är det bara skorstenen kvar sen är det äntligen klart!!!=)
Ska bli så underbart att ha det varmt inne när man kommer hem efter jobbet i vinter.

Mormor och H-O kom och hämtade Yasmine tidigare idag för de skulle gå en sväng på köpingen och kolla. För ett tag sen ringde hon och ville sova kvar och det måste hon ju få göra om hon vill. André är hemma över helgen så hon vill nog passa på och busa lite med honom också=)

Pappa och Andreas håller fortfarande på och snickrar, själv måsta jag gå in och vila en sväng för jag har åkt på en jäkla förkylning=( Var ute i regnet och snickrade och bar grejer och det var nog inte så bra känns det som...

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2010-09-25 19:19:11

Lika soffa som jag har :) kanon köp !

Postat av: Linda Westin

Publicerad 2010-09-25 21:04:50

Kul att du börjat blogga igen!

Nu måste jag kolla in flitigare, hade nästan gett upp där ett tag =)



Kanonsnygg soffa!

Kram <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela