Livet på landet

Skåningar är också svenska

Publicerad 2010-10-26 17:53:50 i Allmänt,

Jag och Yasmine satt och pratade tidigare idag om att man pratar olika språk i olika länder. Hon lät så rolig när hon sa: "Ja skåningarna(mina kusiner och deras barn bor i skåne) pratar ju konstigt men det är ju ändå svenska vet du väl"=)
Hon har så mycket sköna kommentarer nuförtiden. Hon låter så vuxen när hon ska förklara saker, man får hålla sig för skratt ibland.

Det här måste vara den absolut roligaste åldern. Lite sexårstrotts ibland men det kan jag ta med tanke på hur roligt det är nu när man kan sitta och disskutera med henne.
Ibland undrar man vem som är förälder och vem som är barn när man får sig en avhyvling för att man gjort eller sagt nåt fel;-)

Hon har en otroligt stark vilja och även fast det kan vara irriterande och frustrerande ibland så är det skönt att hon vet vad hon vill. Hur kul skulle det vara med ett barn som alltid gjorde som man sa och aldrig hade en egen vilja? Nej, usch, stackars barn!
Det ska vara lite krut i ungarna!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela