Livet på landet

Myslördag

Publicerad 2010-10-16 20:48:21 i Allmänt,

Har nyss ätit en god middag bestående av potatisgratäng, rullader fyllda med vitlöksost och parmaskinka samt whiskeypepparsås.

Jon är också här, han ska sova över ikväll, och han var så söt när jag berättade att det var whiskey i såsen och han undrade om han kunde smaka eller om han kunde bli full då=) När jag förklarat att han inte kunde bli det så vågade han smaka.
Sen när han och Yasmine skulle leka att de skulle köra bil och han skulle köra så bestämde de sig för att ta båten istället eftersom han hade "druckit" whiskey=) De är ju så söta♥

Nästa helg har jag bokat hotell i Sundsvall till mig och älsklingen. Det var tänkt att bli en överraskning, jag tänkte lura med mig honom till Sundsvall i tron att vi skulle kolla på tapeter och sen berätta det för honom när vi väl var där, men att försöka få med sig älsklingen till Sundsvall för att shoppa är inte det lättaste så jag måsta berätta att vi skulle dit o bo på hotell.
Det kommer bli så mysigt! Vi ska bo på Scandic city mitt inne i stan. Vi ska försöka hitta nån mysig restaurang och äta o dricka gott och bara rå om varandra♥ Lite shopping är ju också inplanerat förstås;-) 
Det är vi värda efter allt slit hela våren och sommaren=)




Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-10-16 21:23:27

Du får nog förklara för jon att det är förbjudet med sjöfylleri oxå numer ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela