Livet på landet

Torsdag

Publicerad 2009-05-03 16:08:56 i Allmänt,

I torsdags, på sista April, så gillade vi(ovanligt va) med några kompisar här hemma hos oss. Det var Olov, Lena, Thilde o Wilma, Matthias o Linda, Lars o Mathilda som var här. Vi grillade massa godsaker o till efterrätt blev det vitchokladpanacotta, mumsigt.
Tyvärr blev det ingen majkasa. Det har ju varit så mycket bränder på sistone så vi vågade inte tända kasan. Kan faktiskt behövas lite regn nu för det är så torrt i marken. Några raketer blev det inte heller eftersom Freja är extremt skott rädd. Så fort det börjar smälla blir hon panikslagen. Hon börjar skaka o följer efter en som ett plåster hela tiden, stackarn. Jag brukar försöka o ignorera det för att inte förstärka hennes rädsla men det är väldigt svårt ibland när man ser hur rädd hon är, helst skulle jag vilja ta upp henne i knät o bara krama om henne men då blir det ju förstås bara ännu värre.

Kameran var inte laddad så jag kunde tyvärr inte knäppa några kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela