Livet på landet

Packning o bakning

Publicerad 2009-03-09 21:24:57 i Allmänt,

Ikväll är det fullt upp. Håller på o packar o bakar till fjällresan. Har gjort en sats med matmuffins o två pajer, skönt o ha med lite mat så man slipper stå där o laga. 
Vi sticker iväg på onsdag morgon så vi tänkte ha allt klart så det det bara är o åka iväg då.
Vill få så mycket som möjligt gjort ikväll för imorgon har vi tusen saker som ska göras. Yasmine ska skjutsas till mommen o poppa, djuren ska till olika djurvakter, vi ska hämta släpvagn o hoppas på att skotern går på den, det sista ska packas o jag måste iväg o hämta hö till kaninerna, sen måste vi på bolaget o handla också. Ska bli så kul o åka iväg, fjällen here we come!!!

Som tur var så blev Yasmine pigg igen. Hon o Andreas var hemma idag men hon har inte haft nån feber o varit uppe o lekt så imorgon ska hon på dagis. Var lite orolig där ett tag att vi skulle behöva ställa in resan. Fast vi har ju världens bästa mamma/momme som sa att om hon fortfarande skulle ha varit sjuk så skulle hon ta ledigt så vi kunde åka iaf, tack mammsen för att du alltid ställer upp, puss på dig. Vad skulle vi göra utan dig=)
Tur att hon blev pigg annars hade jag fått dåligt samvete om mamma skulle ha måstat tagit ledigt för att vi ska iväg o roa oss.

Nä nu måste jag ta o fortsätta o packa. 

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2009-03-10 08:23:51

Nu jäklar ska vi ha det kul =)

Postat av: Nette

Publicerad 2009-03-10 08:49:09

Jajamensan det ska vi ha=) Brukar ju sällan bli tråkigt när vi två är tillsammans...

Postat av: Linda

Publicerad 2009-03-10 09:53:40

Hoppas ni får en trevlig resa! Vi får höras mer när ni är tillbaka och så har vi ju gott om tid att ses i veckan sen.

Många kramar från oss!

Postat av: Sara

Publicerad 2009-03-10 12:40:30

Ja säger som du skrev, man blir bloggberoende.Ha det så kul på resan!

Postat av: Sara

Publicerad 2009-03-10 14:30:51

Lillemor Sandberg tror jag visst hon hette, riktigt mysig tyckte jag hon var.Vi gifte oss den 23 Augusti, så ni hann före;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela