Livet på landet

Bild tajm

Publicerad 2009-02-13 13:14:51 i Allmänt,

Vi har precis kommit in efter att ha varit ute i det underbara vädret.
Vi har jobbat lite på vår snögrotta, vi ska försöka gräva oss igenom hela snöhögen.





När vi inte orkade gräva nå mer så selade vi på Loke hundpulkan o gick o slängde soporna.
Lyckades hålla Yasmine ute i nästan en timme det måste nästan vara rekord=)
Idag känner jag mig mycket piggare men är inte helt hundra i magen än men det känns bra att ha fått kommit ut o lufta sig lite, man blir så slö av att bara ligga inne.




Våra fina hundar. De tyckte också det var kul o gräva snögrotta.




Vilken tur man har som får bo så här. Jag känner verkligen att jag har hittat mitt drömboende, skulle inte byta det mot nåt annat. Sen att det är kallt inne ibland o mycket som ska fixas det gör inte så mycket när man trivs så bra=)

När vi höll på o letade efter hus så kollade vi på ett annat alldeles i närheten av var vi bor nu men det var ett riktigt ruckel med vattenskador o allt möjligt o de skulle ha hutlöst mycket pengar för det, så det blev inget.
Efter det så fick vi tips om att "vårt" hus ev skulle säljas så vi var o kollade men fastnade inte för det på en gång, tyckte att det var alldeles för kallt o mycket att göra, dessutom var de inte säkra på om de skulle sälja eller inte.
Så tiden gick o vi blev mer o mer sugen på o skaffa hus men både jag o Andreas hade ett ganska litet område som vi kunde tänka oss att bo på. Jag hade väl egentligen bara Tegeltjär som jag verkligen kände att ville bo i, inte allt för många hus att välja på alltså. 

Jag hade nästan gett upp om att hitta ett hus när jag pratade med vår dåvarande granne, en kvinna som är lite medial. Hon sa att jag skulle inte ge upp för inom en kort framtid skulle vi hitta vårt drömhus. Ja, ja tyckte jag lite skeptiskt. Vänta bara så ska du få se, det löser sig snart sa hon. Ungefär en vecka efter det så var "vårt" hus till salu o vi var o kollade på det en gång till o bestämde oss för att det var här vi ville bo. Efter det gick allt väldigt snabbt o ungefär en månade senare var huset vårt.

Det har varit mycket jobb men det har varit värt varenda minut av rivande, byggande, spacklande, slipande o målande. Den stolthet man känner av att veta att det är vi som gjort allt det här den kan man leva på lääääänge. Men vi skulle inte ha klarat det utan min underbara pappa som var här o hjälpte oss varenda dag o Per-Åke som har dragit om all el i huset o hjälpt till med allt möjligt annat också. Stort TACK till er!!!!

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-02-13 14:24:11

Tror faktiskt att vi också var på den husvisningen, var på sommaren va?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nette

Familj: gift med Andreas, 7-åriga dottern Yasmine, hundarna Loke och Freja, katterna Josefine och Ida, kaninerna Alice och Katja Bor: i ett hus på landet

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela